Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Cuvée
Ref: NKΚ25

Σύγχρονη κουζίνα

Δωδεκάνησα - Κως - Λάμπη

Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»
Τηλέφωνο : 22420/22440

Τιμή : € 100 - € 120
Ανοιχτό : Απρίλιος – Οκτώβριος, μόνο βράδυ

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14,50 / 20

Η κεντρική ιδέα πίσω από την αισθητική του χώρου έχει ως βάση στοιχεία κλασικής, διαχρονικής πολυτέλειας, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με αναφορές στο σύγχρονο design. Αντίστοιχα, η κεντρική ιδέα πίσω από τη γαστρονομική προσέγγιση του μενού έχει ως βάση γεύσεις και υλικά της ελληνικής κουζίνας, τα οποία εμφανίζονται με διαφορετική ματιά και αναδεικνύονται μέσα από σύγχρονες τεχνικές και συνδυασμούς. Με την επιμέλεια του βραβευμένου chef Γκίκα Ξενάκη, ο ταλαντούχος resident chef Πέτρος Λέτσης παρουσιάζει ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργικές στιγμές. Ενδεικτική είναι η αγκινάρα στα κάρβουνα με σύκα, σουμάκ και τραγανό χοιρινό, αλλά και οι ελαφρώς μαριναρισμένες γαρίδες Κοιλάδας με κεράσι, κεφίρ και τριαντάφυλλο. Δύο πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide