Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Ντύλαν
Ref: IPF24

Σύγχρονη κουζίνα

Αττική - Αθήνα - Κέντρο - Κυψέλη
Αγίας Ζώνης 38, Κυψέλη

Τηλέφωνο : 2108668899

Τιμή : € 30 - € 40
Ανοιχτό : Όλο το χρόνο καθημ. 2.30 μ.μ – 1 π.μ, Κυριακή 1 μ.μ – 6 μ.μ. Κλειστά Δευτ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Ο σεφ - πατρόν Βαγγέλης Βέης, με πορεία στις βραβευμένες κουζίνες των «Hytra», «Herve», «Makris Degustation» και «Soil», παρουσιάζει τη δική του εστιατορική ταυτότητα μέσα από έναν μικρό μα ανοιχτόκαρδο χώρο στην καρδιά της Κυψέλης. Μια ντιζαϊνάτη μπάρα με 10 καθίσματα γύρω από την ανοιχτή κουζίνα, αλλά και μπόλικα τραπεζάκια έξω, στον ήρεμο πεζόδρομο της Αγίας Ζώνης γίνονται το πεδίο δράσης, ενώ ένα μικρό μενού, με φρέσκα υλικά, καλές τεχνικές και αναπάντεχους συνδυασμούς αρθρώνει τη fine comfort γεύση. Τα λιγότερα από δέκα πιάτα της κάρτας, που περιλαμβάνουν προτάσεις όπως το ωμό ψάρι ημέρας με ζωμό θαλασσινών με γκουαντσιάλε και ταραμά με αϊβάρ, ή οι γαρίδες Θερμαϊκού με μπολονέζ γαρίδας – λουκάνικου, ενθαρρύνουν τις μποέμ παρέες και τους ανήσυχους foodies που μαζεύονται εδώ να μοιραστούν και να δοκιμάσουν, ενώ η σαλτσάτη φύση των συνθέσεων (σχεδόν όλα σερβίρονται σε βαθύ πιάτο) προκαλεί για βούτες με το πολύ νόστιμο προζυμένιο ψωμί που θα βρείτε στις επιλογές. Τα επιδόρπια ετοιμάζει το «Φιλινγκς», ενώ η wine list εστιάζει στην Ελλάδα.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide