Τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες στην Ελλάδα

Μανιτάρι (Το)
Ref: IPX24

Σύγχρονη κουζίνα

Μακεδονία - Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά - Νέα Κρήνη - Αρετσού
Θ. Σοφούλη 57
Sofouli Center
Τηλέφωνο : 2310/415289

Τιμή : € 30 - € 45
Ανοιχτό : Όλο τον χρόνο, καθημ., μεσ. - βρ.

Η αξιολόγηση του Alpha Guide

14 / 20

Η φωτεινή σάλα, με τις τζαμαρίες που επιβλέπουν τον κεντρικό δρόμο της Καλαμαριάς, διατηρεί τη ζεστασιά της παρά την κουρασμένη της διακόσμηση, η δε βεράντα, ατμοσφαιρική και φιλόξενη, είναι ιδανικό καταφύγιο δροσιάς για τις ζεστές μέρες του χρόνου, σ’ αυτό το εδραιωμένο πια εστιατόρια της Καλαμαριάς, που συγκεντρώνει θαμώνες απ’ όλη τη Θεσσαλονίκη αλλά και εκτός, για να απολαύσουν την fine comfort κουζίνα του πολυβραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη, όπως την υλοποιεί ο νεαρός Θοδωρής Καλοϊδής, υπό την επίβλεψη του έμπειρου headchef Λεωνίδα Παντσιούκα. Το ριζότο «λαχανοντολμά» με βουβαλίσιο κιμά και το «παστίτσιο» με κιμά μανιταριών και αρνίσια γλυκάδια, αποτελούν πια signature αναδιατυπώσεις της ελληνικής παράδοσης α λα Παμπόρης, ενώ η πολύ καλή τιραμισούείναι στα must του φινάλε.

Πως αξιολογεί ο Alpha Guide